Ro   En
1 2 3
Sisteme informationale Solutii IT eficiente si profesionale ce raspund nevoilor afacerilor moderne
Proiectare, dezvoltare, implementare si intretinere aplicatii software
in conformitate cu specificatiile companiei dumneavoastra.   Next »  Citeste detalii
Solutii e-comerce Va oferim cataloage si magazine atat cu suport php, cat si ASP.net,
sustinute de baze de date MySql, SQL Server, Oracle, s.a.   « Previous Next »  Citeste detalii
Web Advertising Va punem la dispozitie tehnologia, experienta si creativitatea echipei noastre pentru a micsora distanta dintre compania si clientii dumneavoastra.   « Previous  Citeste detalii

Noutati

Lemonbyte dezvolta aplicatii cu noua platforma Tizen


Platforma Tizen, bazata pe Linux, este dedicata unei largi varietati de dispozitive smart: telefoane mobile, tablete, televizoare smart, sisteme audio-video smart, dar si aparate electrocasnice.

Plaforma ofera modalitati de interactie cu utilizatorul, incluzand senzori de miscare, controlul fin al vibratiilor si mecanisme de recunoastere a fetei. Aceste noi interfete deschid noi posibilitati de exprimare a creativitatii la dezvoltarea aplicatiilor.

samsung apps

Tizen permite dezvoltatorului sa exploateze capabilitatile dispozitivelor pentru a creea aplicatii complexe si spectaculoase. Aceste aplicatii pot apela functii specifice ale fiecarui dispozitiv si pot exploata capabilitatile de conectare permitand comunicatii intre dispozitive si extinderea functionalitatii acestora prin elaborarea unor sisteme automatizate inteligente.

 
 
Copyright (c)2010 Lemonbyte     www.lemonbyte.ro