Ro   En
1 2 3
Sisteme informationale Solutii IT eficiente si profesionale ce raspund nevoilor afacerilor moderne
Proiectare, dezvoltare, implementare si intretinere aplicatii software
in conformitate cu specificatiile companiei dumneavoastra.   Next »  Citeste detalii
Solutii e-comerce Va oferim cataloage si magazine atat cu suport php, cat si ASP.net,
sustinute de baze de date MySql, SQL Server, Oracle, s.a.   « Previous Next »  Citeste detalii
Web Advertising Va punem la dispozitie tehnologia, experienta si creativitatea echipei noastre pentru a micsora distanta dintre compania si clientii dumneavoastra.   « Previous  Citeste detalii

Magazine si cataloage virtuale

servicii software

Lemonbyte va pune la dispozitie solutii flexibile de punere in aplicare a strategiilor de afaceri. Intre acestea amintim cataloagele si magazinele virtuale. Produsele dumneavoastra vor avea propriul lor magazin/catalog virtual, precum si o noua forma de prezentare.Oferta noastra
 
Va oferim cataloage si magazine atat cu suport php, cat si ASP.net, sustinute de baze de date MySql, SQL Server, Oracle, s.a. 
In zilele noastre Marketingul prin Internet a capatat dimensiuni uriase. Ansamblu de activitati de marketing care se deruleaza prin Internet include:
• vanzari electronice 
• baze de date virtuale
• plati electronice
• marketing direct
• virtual bussines

Acest nou canal media prezinta o serie de particularitati:
• informatiile comerciale ajung foarte rapid la utilizatori;
• ritmul rapid de înnoire a echipamentelor, programelor, serviciilor etc. diversifica oferta si amplifica concurenta;
• urmareste împingerea audientei catre site-ul comercial web (strategie pull), cauta sa incite, sa pastreze utilizatorii (acestia îsi pot crea propriul site web, interactiv) etc.Alegeti cataloagele sau magazinele noastre  pentru afacerea dumneavoastra!

Beneficiile pe care le au cataloagele si magazinele noastre virtuale sunt numeroase.
Satisfactia clientului este un lucru pe care cu greu puteti sa-l evaluati. Cu toate acestea, ea genereaza sume impresionante si duce la fidelizarea clientului fata de produsele / serviciile companiei.
Cantitatea de informatii comerciale interactive online este foarte mare, accesibila unei audiente largi si foarte perisabila (se schimba rapid);
De aceea, va punem la dispozitie tehnologia, experienta si creativitatea echipei noastre pentru a micsora distanta dintre compania si clientii dumneavoastra.

 
 
 
Copyright (c)2010 Lemonbyte     www.lemonbyte.ro